جمع آوری زباله ها از سطح روستاهای بخش کجور در شهرستان نوشهر و حمل آن به منطقهای به نام «جِرنو» و تخلیه در دل طبیعت اگرچه همواره نامیمون و نامبارک بوده است ولی با افزایش میزان، حجم و تنوع زباله ها در یک دهه اخیر، زنگ خطر نابودی محیط زیست طبیعی و انسانی را به صدا در آورده است و عفونت زباله حلقوم کجور را می فشارد.
این روزها گویا عواملی قلب زیباییهای شمال را نشانه گرفته و کمر همت به نابودی آن بستهاند، یک روز در حریم دریا با ساخت ویلاها و روز دیگر در جنگلها با ساختن بناهای لاکچری؛ امروزه قیمت ویلا در شهرهای متل قو و رامسر به حدی بالاست که تقاضا برای بومیان مقدور نیست.
فرماندار چالوس با بیان اینکه رانش جنگل در منطقه للجار مرزنآباد ناشی از فعالیت معدنی بوده است، گفت: هیچ مجوز جدید معادن در مرزنآباد نباید صادر شود.
فصل صید و صیادی به ایستگاه پایانی رسید و بیش از ۴ هزار صیاد استان چشم انتظار تحقق وعده ها برای بهبود معیشت خود هستند.
آمارهای ارائه شده از سازمانهای متولی از کاهش چیزی بیش از یکمیلیون و ٥٠٠ هزار هکتار از سطح جنگلهای هیرکانی فقط در ١٥ سال اخیر خبر می دهند. جنگلهای شمال کشور قبل از انقلاب اسلامی، حدود ۳.۵ میلیون هکتار بود اما در حال حاضر به حدود ۱.۶ میلیون هکتار کاهش پیدا کرده است.
دستمزدهای نجومی به شالیزارهای مازندران هم کشیده شد و مزد روزانه کارگران نشاکار در برخی مناطق استان از ۵۰۰ هزار تومان هم فراتر رفته است.
با کرایههای خودسر نجومی در بخش کجور مازندران، پوست مسافران روستایی در روز روشن کَنده می شود
جانور ترسناک و خون آشام شمال کشور در حال تبدیل شدن به موجودی پولساز است.
درحالی ساخت اولین جزیره مصنوعی کشور با هزینه ۱۵ هزار میلیارد تومانی به وسعت ۱۸ هکتار و به شکل گل ارکیده در نوشهر کلید خورد که کل اعتبارات سالانه شهری آن ۱۸۰ میلیارد تومان است.
مازندران که تا قبل از عید زرد بود در سایه بی توجهیها و کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی، نارنجی از سفرهای نوروزی برگشت و با شتاب به سمت موج چهارم پیش می رود.