یکشنبه، 21 تیر 1405
حرف شمال » اخبار ویژه » ترافیک نوشهر از بندر نمی‌آید: کارشناس دریایی وعده فرماندار را رد کرد

ترافیک نوشهر از بندر نمی‌آید: کارشناس دریایی وعده فرماندار را رد کرد

0
19
کد خبر: 1515

در حالی که فرماندار نوشهر از کاهش حدود ۷۰ درصدی ترافیک شهری پس از افتتاح راه دسترسی اختصاصی بندر خبر داده است، یک کارشناس دریایی این برآورد را فاقد پشتوانه می‌داند و معتقد است مسیر جدید اساساً ارتباط مستقیمی با گره‌های اصلی ترافیکی مرکز شهر ندارد.

 

به گزارش حرف شمال، شاهرخ جهانشاهی، فرماندار نوشهر، در بازدید از پروژه راه دسترسی اختصاصی بندر نوشهر اعلام کرد که با بهره‌برداری از این مسیر، پیش‌بینی می‌شود حدود ۷۰ درصد از ترافیک شهری کاهش یابد و روان‌سازی عبور و مرور در شهر محقق شود.


اما نوروز بهاء، کارشناس دریایی، با طرح این پرسش که «آیا واقعاً بندر عامل ۷۰ درصد ترافیک نوشهر است؟» این ادعا را مورد نقد قرار داد. وی با اشاره به نقشه ترافیکی شهر نوشهر توضیح داد که محدوده‌های پرترافیک مرکز شهر شامل خیابان‌ها و میادینی است که عملاً در مسیر تردد کامیون‌های بندری قرار ندارند.

 

به گفته این کارشناس، مسیر تردد کامیون‌های ورودی و خروجی بندر عمدتاً از بلوار بهار آزادی و بخشی از بلوار امام رضا(ع) انجام می‌شود و این محور از محدوده اصلی ترافیک مرکز شهر جداست. او همچنین تأکید کرد که با احداث باسکول ورودی کامیون‌ها و ساخت پل جدید روی رودخانه ماشلک، بخش مهمی از مشکلات ترافیکی مرتبط با فعالیت‌های بندری در سال‌های اخیر برطرف شده است.

بهاء با اشاره به اینکه راه دسترسی جدید بندر در امتداد رودخانه ماشلک و به‌عنوان یک مسیر اختصاصی برای ارتباط بندر با جاده کمربندی نوشهر طراحی شده، گفت: «این پروژه هرچند می‌تواند به بهبود لجستیک و تسهیل تردد کامیون‌ها کمک کند، اما تأثیر محسوسی بر بار ترافیکی مرکز شهر نوشهر نخواهد داشت.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پروژه راه دسترسی اختصاصی بندر نوشهر از مهم‌ترین طرح‌های زیرساختی منطقه به شمار می‌رود و اکنون بحث بر سر میزان اثرگذاری واقعی آن بر ترافیک شهری، به یکی از موضوعات مورد توجه کارشناسان و متخصصان شده است

 

تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *